:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Ahad, 1 Januari 2012

JOM TAMBAH FOLLOWER AWAL TAHUN 2012

Assalamualaikum & Salam Sejahtera




Entri kedua untuk tahun baru 2012 ni.. Kali ni aku nak join segmen yang dianjurkan saudara Hasrul Hassan pula.. Segmen relax otak je ni.. Berminat? Klik saja badge dekat atas tu atau klik saja link ni “Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012

Hurmmm.. Target aku untuk follower? Kalau boleh untuk permulaan bulan Januari ni boleh tambah dalam 100 follower pun dah kira okay dah bagi aku.. Tapi kalau boleh lebih lagi baik kan.. Kira sebagai semangat la untuk aku dalam dunia blogging ni.. Blogger mana yang tak suka follower ramai kan.. Sebab follower adalah pembaca.. Pembaca adalah follower kan.. Apalah yang aku merepek ni kan.. Hehehe..

P/S: Join wei jangan tak join.. Rugi la kalau terlepas segmen saudara Hasrul Hassan ni.. Tutup 1/1/2012 tepat pukul 11 pagi..

Sekian, Wassalam

11 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

hee..semoga tercapai target tu...tak salah ada target ni kan...:D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

HasrulHassan [HH] berkata...

Terima kasih kerana join ...

Arra Ahmad berkata...

join sini..:)

aku shafiq berkata...

hai .. trjah dri segman yang sama .. jom blogwalking..

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

deen azmee berkata...

@Ezad Skytech

hehehe.. betul2x.. selamat tahun baru ye.. :)

deen azmee berkata...

@HasrulHassan [HH]

terima kasih juga sebab anjurkan segmen ni.. hehehe.. :)

deen azmee berkata...

@Arra Ahmad

thanks.. selamat tahun baru ye.. :)

deen azmee berkata...

@aku shafiq

thanks singgah sini.. selamat tahun baru.. hehe.. :)

shy princessha berkata...

heheh...wat kunjungn bls di sini...
sudah follow kamu...=)

selamat berkenalan...

shy princessha berkata...

as salam...

dtg dr segmen y sama...
dah follow sini...=)

Nurul Alyaa berkata...

singgah sini dari segmen yang sama.
follow 220. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)