:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Jumaat, 9 Disember 2011

HASRULHASSAN.COM: KAMI BLOGGER BARU

Assalamualaikum & Salam Sejahtera






Salam penghulu segala hari kepada rakan blogger dan pembaca blog Deen Azmee.. Kali ni aku berminat nak join segmen yang dianjurkan oleh Encik Hasrul Hassan yang boleh dikatakan amat berpengalaman juga la dalam dunia blogging ni.. Jika berminat klik banner dekat atas tu atau klik sahaja link ni.. "HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru"

Sedikit perihal tentang diri aku..

Merupakan anak sulong dari empat adik beradik.. Kesemuanya lelaki okay.. Anak jati Pulau Pinang.. Telah tamat belajar dari Universti Utara Malaysia dalam jurusan Pengurusan Kewangan.. Kini bekerja sambilan dengan syarikat Etiqa Takaful Berhad sebagai agen Takaful.. Masih lagi bujang.. Sangat berminat dengan seni mempertahankan diri terutama Muay Thai dan Jeet kune Do..

Sedikit perihal tentang blog ni..

Blog ni bertapak di alam maya pada 1 Disember 2011.. Buat masa ni blog Deen Azmee ni lebih kepada blog peribadi kot disamping berkongsi sedikit info berkaitan isu semasa, muzik, filem, sukan atau pandangan aku sendiri tentang sesuatu isu.. InsyaAllah dimasa akan datang akan aku sampaikan sesuatu melalui blog ni..


P/S: Jom support segmen Encik Hasrul Hassan ni.. Tarikh tutup 10 Disember 2011 jam 5 petang.. Rugi la kalau korang tak join segmen ni.. Hehehe..

Sekian, Wassalam

8 ulasan:

HasrulHassan [HH] berkata...

terima kasih kerana sudi join. fuh ... nih set2 ong bak ni ... hhehehehe

Aimee Mahmood berkata...

salam perkenalan ^.6
saye dari segmen sama dan sudah follow awk , singgahlah ye

http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/hasrulhassancom-kami-blogger-baru.html

Hans Mohd berkata...

salam perkenalan..
datang dari segmen sama.
jemput singgah ke blog..

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

deen azmee berkata...

@HasrulHassan [HH]

terima kasih juga kepada encik hasrulhassan kerana anjurkan segmen ni..

deen azmee berkata...

@Aimee Mahmood

terima kasih singgah sini.. :)

deen azmee berkata...

@Hans Mohd

thanks bro singgah sini.. hehe..

deen azmee berkata...

@BLADE EDGE

wassalam.. thanks bro singgah sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)