:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Selasa, 10 Januari 2012

20 WANITA SERTAI LATIHAN PENGAWAL PERIBADI WANITA

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Seramai 20 wanita yang kebanyakannya lulusan kolej menyertai sesi latihan untuk pengawal peribadi wanita yang dianjurkan firma Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd. Co..

Reuters SEBATANG kayu diangkat oleh para pelatih pengawal peribadi wanita di Sanya kelmarin.



SANYA, China - Seramai 20 wanita yang kebanyakannya lulusan kolej menyertai sesi latihan untuk pengawal peribadi wanita.

Latihan itu dianjurkan oleh firma Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd. Co. di Sanya.

Firma itu menganjurkan latihan untuk para pengawal peribadi wanita buat kali pertama.

Semua pelatih perlu menjalani latihan selama lapan hingga sepuluh bulan untuk meningkatkan kemahiran yang diperlukan untuk keperluan pelanggan mereka.

Firma itu menawarkan seorang pelatih yang terbaik peluang untuk menghadiri pengajian lanjutan di Akademi Keselamatan di Israel. - Reuters


Sumber: Kosmo! Online


P/S: Pergh! Selepas ni orang besar akan dikelilingi pengawal peribadi wanita pula.. Hehehe.. ;)

Sekian, Wassalam

2 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

erkkss....

Ridzwan Mohamed berkata...

klu mcm ni,ak rase org nak srg bos die mesti teragak-agak nak srerang ke x nak.tak pon culik diorang ni je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)