:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Ahad, 1 Januari 2012

2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS !

Assalamualaikum & Salam Sejahtera




Fuhhh.. Entri pertama untuk tahun 2012 ni.. Pejam celik.. Pejam celik kejap saja dah melangkah setapak ke tahun baru 2012.. Segala kenangan di tahun 2011 lepas hanya tinggal kenangan saja kan.. Hehehe..

Aku menanti sambutan tahun baru 2012 dengan bersantai bersama keluarga di rumah je.. Malas la nak bersesak dengan traffic jammed bagai kan.. Sekadar makan-makan sambil layan tv je pun.. Boleh la kan.. Hehehe.. Sambil sambil tu layan blog update apa yang patut..

Masuk je tahun baru 2012 terus antar mesej ucapan tahun baru kepada member member.. Pastu terpandang satu segmen dari blogger sorang ni.. Terus la update entri ni.. Hehehe.. Jangan marah ye.. Dah masuk tahun baru kan.. ;)

Hurmmm.. Berminat nak join segmen ni? Klik saja header dekat atas tu atau klik saja link ni.. "2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS !"


P/S: Aku ambil kesempatan ni nak ucapkan selamat menyambut tahun baru 2012 kepada rakan-rakan blogger dan pembaca blog Deen Azmee.. Semoga ketibaan tahun baru ni membawa sinar harapan baru buat kita semua.. InsyaAllah.. Hehehe.. :)

Sekian, Wassalam

10 ulasan:

Aina Nadhirah berkata...

Datang dari segmen abang ben ^_^

deen azmee berkata...

@aina nadhirah

maceh singgah sini.. selamat tahun baru ye.. :)

cik bell (: berkata...

happy new year dear :)

^^eKaTiKaH^^ berkata...

Hai..singgah dari segmen yg sama..Happy New Year.. :)

Lady Milo berkata...

selamat merealisasi azam 2012!! :-) semoga tahun 2012 lebih bermakna, lebih amal kebaikan.. ( ^_^ )

siti hidayah berkata...

Happy New Year :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Cik Niza berkata...

sy pun xg mane2 detik 12mlm tahun baru..huhu

hepy new year 2012..:)

Aqilah Kamarudin berkata...

happy new year :)

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

9n0L4 berkata...

selamat tahun baru. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

deen azmee berkata...

terima kasih semua yg sudi singgah blog picisan ni.. selamat tahun baru.. hehehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)