:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Jumaat, 6 Januari 2012

PRESIDEN VENEZUELA CIUM TANGAN RATU CANTIK DUNIA 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Presiden Venezuela, Hugo Chavez mencium tangan Ratu Cantik Dunia 2011, Ivian Sarcos semasa mereka bertemu di di Istana Miraflores untuk mengadakan perbincangan dan saling bertukar idea dalam tempoh yang singkat..

HUGO CHAVEZ mencium tangan Ivian Sarcos di Istana Miraflores, Caracas kelmarin.CARACAS - Presiden Venezuela, Hugo Chavez mencium tangan Ratu Cantik Dunia 2011, Ivian Sarcos (gambar kecil) di Istana Miraflores di sini kelmarin.

Chavez mencium tangan Sarcos yang juga dari Venezuela semasa mereka bertemu di istana tersebut untuk mengadakan perbincangan dan saling bertukar idea dalam tempoh yang singkat.

Sarcos yang berusia 22 tahun memenangi mahkota Ratu Cantik Dunia 2011 yang diadakan di London pada 6 November lalu di London.

Pada pertemuan tersebut, Chavez turut menunjukkan kalendar yang mengandungi tandatangan dan gambar Sarcos.

Selepas pertemuan itu, Chavez berkata, walaupun Sarcos seorang yang muda, dia mempunyai suara hati kemanusiaan.

Menurutnya, dia merupakan seorang wanita muda yang prihatin untuk membantu golongan yang memerlukan.

"Justeru, kami berharap anda mencapai kejayaan yang tidak akan dilupakan," katanya semasa hujan turun di istana tersebut menyebabkan seorang kakitangan memegang payung untuk melindunginya daripada terkena hujan.

Sarcos turut mengucapkan terima kasih ekoran sokongan semua pihak terhadap kejayaannya.

"Saya berasa gembira untuk berada di sini, selepas datang dari London," katanya.

Sarcos yang setinggi 1.80 meter merupakan pelajar di Universiti Central de Venezuela dan menjadi yatim piatu selepas ibu bapanya meninggal dunia semasa berumur lapan tahun menyebabkan dia dibesarkan oleh biarawati. - Agensi
P/S: Pergh! Presiden cium tangan tu.. Untung la ratu dunia ni.. Hehehe.. ;)

Sekian, Wassalam

1 ulasan:

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)