:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Selasa, 13 Disember 2011

5 BLOG PILIHAN KU 2011

Assalamualakum & Salam Sejahtera





Kali ni aku nak join satu segmen dari blogger yang tak asing lagi di kalangan blogger.. Haa.. Korang usha banner dekat tu pun dah tahukan.. Siapa tak kenal dengan Ben Ashaari.. Sememangnya segmen-segmen yang dianjurkan sangat dinanti-nantikan blogger yang berminat.. Segmen ni kali ni mudah aja.. Sekadar senaraikan 5 blog yang telah difollow dan sebab apa memeilih blog tersebut.. Hurmmm..
Sebelum tu kalau korang berminat nak join segmen ni klik aja banner dekat atas tu atau klik aja link dekat sebelah ni.. "5 Blog Cool Pilihan Ku 2011"

5 Blog pilihan Ku 2011


Haa.. Ni blog Nadh.. Aku suka entri entri blogger ni yang berbentuk takzirah.. Kadang kadang diselitkan juga entri jiwa jiwa.. Boleh la tahan.. Hehehe..


Ni pula blog akak Sunah.. Aku suka entri entri blogger ni yang berbentuk santai disamping diselitkan juga takzirah dan info info tertentu..


Ni blog BR a.k.a Blues Riders.. Blogger ni banyak berkongsi info tentang barangan antik yang pelbagai jenis..


Ni pula blog Bro Eddie Yustin.. Banyak info yang pelbagai boleh diperolehi dari blog ni.. Macam macam ada.. Hehehe..


Ni pula blog Junko El Hilda.. Blog ni lebih kurang macam blog borak kosong juga.. Pelbagai info boleh diperolehi dari blog ni..

Sebenarnya banyak lagi la blog yang menjadi pilihan macam blog Lulu Caldina, Bro Framestone, Denai Hati, Hasrul Hassan dan empunya segmen ni.. Siapa pagi Ben Ashaari la.. Hehehe..


P/S: Join wei jangan tak join.. Tutup jam 5 petang ni..

Sekian, Wassalam

19 ulasan:

nurul nadia nasir berkata...

salam singgah dari blog BA,nak tgk blog pilihan :)

teh o beng berkata...

hye..balas kunjungan kamu n dh follow gak..tq :)

darling asma berkata...

datang dari segmen yg sama... jum terjah blog asma pulak..

SoLy SoLicious berkata...

ziarah nengok blog pilihan ^^

!-CintaSibungaTembam-! berkata...

salam perkenalan sy dri segmen abg ben
rupa byk blog yg best
jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Ca Cik Duyung berkata...

ca knl 3 org je dr pilihan kmu tu..nadh,dunia junko, ngan sunah..hihi

Bui Junaidi berkata...

dtg jenguk 5 blog pilihan..terima kasih yer sudi berkunjung ke blog bui

bui follow sini jugak..*_*

ツ Inas Cikinas ツ berkata...

singgah dr blog ben,nak tengok blog2 yg jadi pilihan kwn2 lain

Nafisya Ismail berkata...

wahh... semua menarik... hehe

Lulu Caldina berkata...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

mama-anis berkata...

singah sini jap..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Datang dari segmen yang sama.. Salam perkenalan dari Mak Dara ya..

Ajeyy Rawk berkata...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

sHiLaziZi berkata...

jenguk balik...hit u back! thanks deen lepak kat blog gue..

TiTi berkata...

salam, datang singgah dari segmen yg sama =)

Munnafendy berkata...

yeahhh datang balik =)

Mawar berkata...

wah..byknye blog pilihan die..hehe..syok2 gitu.. =)

deen azmee berkata...

terima kasih kepada semua yg sudi singgah ke blog deen yg tak seberapa ni.. sori ye tak mampu nak balas komen korang semua.. huhu..

Ummi Nur berkata...

As'kum

Balas kunjungan dari Segmen 5 blog Ben..

www.secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)