:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Sabtu, 3 Disember 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Fuh! Salam blogging kepada blogger sekalian.. Ada siapa dari wilayah utara tak? Haa.. Korang pernah dengar komuniti Kami Blogger Utagha (KBU)? KBU ini merupakan suatu komuniti di laman Facebook khas untuk blogger yang berasal dari wilayah utara yakni Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak.. Melalui komuniti KBU ini kita boleh saling kenal mengenali antara satu sama lain di samping berkongsi minat yang sama dalam dunia blog.. Pengasas (Founder) komuniti KBU ini adalah Cik GKSB.. Blogger lama mesti kenal kot siapa Cik GKSB ini kan? Hehehe..


Memandangkan aku merupakan anak jati Pulau Pinang maka tidak salah untuk aku sertai komuniti KBU ini.. Jika korang berminat sila klik banner di bawah ini..




P/S: Jom pakat ramai ramai join komuniti KBU ini.. Rugi wooo kalau korang tak join.. Hehehe..

Sekian, Wassalam

6 ulasan:

Nabiel berkata...

cik GKSB?hehhee..cmbest..
ade dah komuniti utk blogger disana~hehehe


p/s:jum tlg komen dan like entry nie GADGET IMPIAN SAYA

fRaMe+LenSeS berkata...

selamat datang geng utagha. hihihi. ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

welcome to KBU =)

deen azmee berkata...

@Nabiel

kalau ang orang utagha jom la join bro.. yg bekerja @ belajar dkt area utagha pun boleh join.. hehehe..

deen azmee berkata...

@fRaMe+LenSeS

maceh abam senior.. hehehe.. ;)

deen azmee berkata...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

maceh cik gksb.. hehe.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)