:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Selasa, 27 Disember 2011

VIDEO CINTA MUKA BUKU VERSI ISLAM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Hurmmm.. Banyak betul versi lagu cinta muka buku ni.. Sebelum ni dicover kepada lagu putus di twitter.. Pernah dengar? Tak pernah? Takpe ce cuba cari dekat Youtube tu.. Mesti jumpa punya.. Kali ni lagu cinta muka buku ni dicover kepada versi Islam pula.. Dah layan? Bagi aku boleh la..







Amacam? Boleh terima lirik lagu ni? Okay la kan.. Itu la sebaik-baiknya.. Kalau betul betul cinta lebih baik terus jumpa wali kan.. Nikah terus.. Hehehe..


P/S: Ramai sungguh yang share klip video ni dekat Facebook.. Fuh!

Sekian, Wassalam

2 ulasan:

Shafika Syuhada Rosli berkata...

lagi sweet . :D

deen azmee berkata...

@shafika syuhada rosli

hehehe.. boleh la kan.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)