:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Jumaat, 30 Disember 2011

LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Kali ni aku sekali lagi nak join segmen dari Lulu Caldina.. Segmen kali ni cik Lulu akan review blog yang terpilih.. 5 blog sahaja yang bakal dipilih oleh cik Lulu.. Aku harap blog aku terpilih..


Mengapa aku berminat untuk join segmen review ni?

~> Blog Deen Azmee ni baru genap sebulan.. Maka dengan join segmen review macam ni dapat membantu aku untuk pelbaiki apa yang patut.. 

~> Cik Lulu boleh dikatakan antara blogger yang telah lama bertapak di alam maya ni.. Segala teguran dan nasihat dari cik Lulu sedikit sebanyak dapat membantu aku mempelajari selok belok dunia blogging ni..

~> Aku berminat untuk menghasilkan blog informasi seperti blog cik Lulu yang sentiasa dipenuhi dengan informasi yang pelbagai..


Hurmmm.. Sampai sini aja kot.. Harap harap blog ni terpilih untuk direview oleh cik Lulu.. Segmen review ni akan ditutup pada hari Sabtu, 31/12/2011, menjelang tengah malam.. Berminat? Klik banner dekat atas tu atau klik saja link ni.. "LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA"


P/S: Join wei jangan tak join.. Rugi la sapa yang terlepas segmen Lulu Caldina ni.. Hehehe..

Sekian, Wassalam

4 ulasan:

Gen2Merah berkata...

semoga kena review oleh Lulu ye

anyway selamat menyambut Tahun Baru 2012.. Thanx sudi menjadi sahabat maya saya..

deen azmee berkata...

@gen2merah

hehe.. selamat datang.. terima kasih singgah sini..

~SELAMAT TAHUN BARU 2012~

Lulu Caldina berkata...

Terima kasih sudi meluangkan masa join segmen ni..
Jom singgah Lulu-Pages tengok siapa yang terpilih..
[TERBARU]

deen azmee berkata...

@lulu caldina

terima kasih juga kepada cik lulu sebab anjurkan segmen ni.. hehehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)