:: TERHANGAT DI PASARAN ::

Khamis, 9 Februari 2012

VIDEO PEKERJA KFC BELASAH PELANGGAN DI I-CITY?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Hurmmm.. Kali ni aku nak share pasal video di laman Youtube tentang pekerja KFC yang membelasah pelanggan di I-City.. Ramai dah tahu kot pasal ni.. Kepada yang belum sempat tengok jom layan.. Apa pendapat korang pasal kes ni?







KFC worker fight with customer in I-City...the customer were waited for more than 1 hour but when comes to his turn, there is NO MORE fried chicken for him... the customer request the management to apologize but the useless Store Manager doing nothing instead the worker shouted at customer

Dah tengok? Hurmmm.. Pada pendapat aku dalam kes ni dua dua salah.. Sorang stress dengan kerja.. Sorang lagi pula tak sabar tunggu order.. Adoi malu siot tengok insiden macam ni..

Haa.. Ni aku nak share komen yang aku dapat dari laman Facebook tentang insiden yang berlaku..


Aiyaaa.. Kalau betul la sumber ni.. Mungkin ni la penyebab pekerja tu bertindak membelasah pelanggan sampai macam tu sekali.. Tak perlu nak maki hamun sangat la kan.. Kalau dah tahu tempat tu penuh pergi saja la kedai lain.. Takkan la pasal isu makan pun nak berbalah.. Pekerja pun kena kawal emosi juga.. Lebih lebih lagi kerja khidmat pelanggan macam ni.. Memang macam macam karenah pelanggan ni.. Hurmmm..

*Entri ni tak kaitan pasal isu perkauman okay.. Sekadar pandangan aku sendiri pasal isu ni.. Hehe.. ;)


P/S: Tak habis habis isu pasal KFC ni.. Haish!

Sekian, Wassalam

2 ulasan:

aReLaN berkata...

tulah jadi bila kesabaran dah sampai limit dia kan.hmmm...

Tanpa Nama berkata...

hurmm...dua-dua salah sbnrnye tp xperlula nk gado2.pekerja ckp sorry u kne tggu kalo nk ayam, tggu je la. kalo xnk tggu, pegila mkn tpt lain, watpe smpai nk maki2 lak kan. org len pun tggu order gak. then siap nk maki "cibai nye melayu"..eh jgn lupe u duk "malaysia" yg name aslnye "Tanah Melayu". ape je pekara yg jd bkn salah ibu agama, bangsa dan negara. salah sendri beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MENU ::

Dunia (142) Tempatan (90) Informasi (77) Kewangan (51) Unit Amanah (44) Video (36) Artis (22) Gosip (17) Pelik (16) Misteri (14) Seram (12) Filem (10) Gambar (10) Agama (9) Muzik (9) Atlet (8) Band (7) Raja Lawak (7) Lirik (6) Segmen (6) Sukan (6) Takaful (5) Kesihatan (4) Bloglist (3) Bola Sepak (3) Hukum (3) Produk (3) Ajaib (2) Blog (2) Blogger (2) Blogging (2) Novel (2) PRS (2) Gusti (1) Kerjaya (1) Personal (1)